Login
Close
Inloggen

Blog

Hunter Select is altijd in beweging. Wij nemen je graag mee in onze dynamiek. Neem hier een kijkje achter de schermen, lees onze infoblogs, blijf op de hoogte van de leukste HR events en laat je door ons inspireren!

Ouderwetse Deurklopper

Wie kent ‘m niet, de ronde ouderwetse ijzeren deurklopper. Je tikt ermee en een luide klop geeft aan dat er iemand voor de deur staat. Het pand van Hunter Select Groningen is versierd met zo’n ronde deurklopper. Tevens hebben we een trekbel die een luide klingel geeft. We zijn altijd benieuwd welke van deze twee geluidmakers er wordt gebruikt bij een afspraak. Immers, soms moeten onze bezoekers even zoeken. Ze willen laten weten dat ze in aantocht zijn. En, wil je aandacht, dan heb je geluid nodig. Nou, geluid geven deze twee opties wel.

Lees meer

Wij vullen geen lege stoelen maar maken organisaties compleet

Werken aan complexe werving- en selectievraagstukken op het gebied van werkrelaties, betekent echt de tijd nemen om goed te kijken naar de verschillende krachtenvelden en naar het grotere geheel van de vragende organisatie. Dit, omdat er achter elke openstaande vacature vaak nog andere vraagstukken of behoeften spelen, waar nog niet over gesproken is. Immers, een vacature gaat niet alleen over de taken en verantwoordelijkheden die de kandidaat gaat uitvoeren, maar ook over de plek die ingenomen gaat worden.

Lees meer

Maak jij de organisatie weer compleet door te solliciteren?

Vertrouwen ze jou deze baan toe? Je weet dat een functie meer inhoudt dan de gevraagde competenties. Je moet ook kunnen functioneren binnen de interne en externe krachtenvelden van de vragende organisatie. De hamvraag; wordt door jouw komst de organisatie of het team weer compleet? Alleen als de verwachting is dat jij past bij deze (deels onuitgesproken) behoeften en wensen, spreekt de nieuwe organisatie vertrouwen in jou uit.

Lees meer

Succes of tegenslag

Afgelopen weken zijn er veel afspraken met kandidaten voor allerlei verschillende soorten functies ingepland. De agenda terugblikkend, zijn wij ons er van bewust hoe mooi het is dat kandidaten deze sollicitatiegesprekken met ons willen aangaan. Wetende dat ze de kans lopen om afgewezen te worden, omdat we kiezen voor iemand anders.

Lees meer

20 jaar Hunter Select

Een kleine maand en dan kan het feest beginnen! 20 november is D-Day!

Niet onze oprichtingsdatum, maar ons 20-jarig bestaan moet op de 20e gevierd worden. Wij houden van feestjes en zijn regelmatig ergens van de partij. Feestjes vier je niet alleen, uiteraard zijn onze relaties daarbij!
We verwelkomen onze gasten aan het Paterswoldse meer en kijken terug naar 1998, het jaar waarin ons avontuur begon. En wat is er sindsdien veel veranderd. De ‘baby’ van toen is volwassen geworden. Met een eigen karakter en vol levenslust en energie.

Lees meer

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement