Login
Close
Inloggen

HR Business Café

Ben je iemand die beweging creëert, graag leert van vakgenoten, innoveert of je (zelf)leiderschap graag verdiept? Wil je kennis en ervaring, delen en ontvangen? Word dan lid van het HR Business Café!

Sinds 2019 is Hunter Select medeorganisator van het HR Business café. Het HR Business Café is hét netwerk voor HR-professionals en leidinggevenden om ideeën uit te wisselen en kennis te delen. In samenwerking met Adrenna Arbeidsrechtadvocaten, Inukzoek en Maarsingh & Van Steijn organiseren wij jaarlijks diverse (online) inspiratiesessies en bijeenkomsten voor HR-professionals en leidinggevenden rondom actuele en vernieuwende thema’s. Dit zijn thema’s op het gebied van onder andere arbeidsrecht, HRM en arbeidsmarkt ontwikkelingen.

Het doel van het HR Business Café is om kennis met elkaar te delen. Het vormt een community van HR professionals en leidinggevenden, werkzaam in kleine en grote bedrijven in heel diverse branches, die bij elkaar in de keuken willen kijken en behoefte hebben om te sparren over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast worden innovaties besproken en nieuwe ideeën uitgewisseld.

Het platform bestaat inmiddels uit meer dan 100 deelnemende organisaties. Doorgaans worden er vijf bijeenkomsten per jaar georganiseerd op verschillende locaties of online. De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagen tussen 14.30 uur en 17.00 uur. Daarnaast is er een LinkedIn groep waarin informatie uitgewisseld wordt tussen de deelnemers.

Zou jij meer informatie willen over het HR Business Café of wil je een van de sessies bijwonen? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar info@hunterselect.nl of neem contact op met Renée Nicolaï of Ruth Stapert.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement