Login
Close
Inloggen

20 jaar Hunter Select

Een kleine maand en dan kan het feest beginnen! 20 november is D-Day!

Niet onze oprichtingsdatum, maar ons 20-jarig bestaan moet op de 20e gevierd worden. Wij houden van feestjes en zijn regelmatig ergens van de partij. Feestjes vier je niet alleen, uiteraard zijn onze relaties daarbij!
We verwelkomen onze gasten aan het Paterswoldse meer en kijken terug naar 1998, het jaar waarin ons avontuur begon. En wat is er sindsdien veel veranderd. De ‘baby’ van toen is volwassen geworden. Met een eigen karakter en vol levenslust en energie.

Hunter Select bruist en wij kijken uit naar de komende 20 jaar.
 
We hebben achter de schermen druk gewerkt aan nieuwe labels. Dus eigenlijk heeft de baby van toen, drie nieuwe scheuten op de wereld gezet.
We gaan Governance Select, Interim Select en Mobility Select verwelkomen!
Er is altijd goed op Hunter gepast door een prachtig team. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen aan de groei. Ons team werkt nu al vele jaren samen. Dat is uniek en wordt gewaardeerd. Omgekeerd waarderen wij onze relaties! Zonder hen geen mooie opdrachten waar wij ons op mogen richten.

Samenwerken, hoe fijn is dat!

Samenwerken met je team, opdrachtgevers en kandidaten. Meerwaarde die wij leveren door de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar.
Wij kijken uit naar ons feest, waar wij onze diepe waardering zullen uitspreken naar alle mensen waar wij ooit, op welke wijze dan ook, mee hebben samengewerkt. En hoe leuk is het, dat Kevin Paré, de zanger die ooit eerder een feestje van ons onvergetelijk maakte, ook nu weer van de partij is? En Steven van Belleghem, die ons meeneemt naar de digitale toekomst?

Wij zijn er klaar voor! Super bedankt voor 20 prachtige een leerzame jaren.

Het kan niet anders of dit wordt een feest om nooit te vergeten!

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement