Login
Close
Inloggen

Ondernemer Coacht Ondernemer

Ondernemer coacht Ondernemer wordt vanaf oktober 2020 voortgezet door de Hunter Select Group.

Ondernemer coacht Ondernemer is in 2014 als initiatief gestart door VNO-NCW Noord, provincie Friesland en de ING met als doel ondernemingen in Noord-Nederland te laten groeien.

Ondernemer coacht Ondernemer matcht ondernemers (en ondernemende managers) met ervaren business coaches die zelf ondernemer zijn. Nederland telt 48 duizend coaches, maar welke business coach is dan het meest geschikt voor de ondernemer?

Clarice Rozema, oprichter en eigenaar van de Hunter Select Group, is vanaf het begin nauw betrokken bij Ondernemer coacht Ondernemer en heeft ruime ervaring in het matchen van ondernemers, organisaties en professionals.

OCO onderscheidt zich door ondernemers te ontzorgen bij het vinden van dé geschikte business coach. Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we de uitdagingen van de ondernemer en onderzoeken we waar hij of zij behoefte aan heeft. Op een objectieve manier brengen wij de vraag in kaart.

Wij matchen de ondernemer aan dé OCO business coach die het beste bij zijn of haar vraag past. Samen gaan jullie aan het werk. Als de ondernemer groeit en zichzelf ontwikkelt, groeit en ontwikkelt zijn of haar bedrijf mee.

Benieuwd naar Ondernemer coacht Ondernemer? Klik dan hier of bel Clarice op 06-25055860.

 

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement