Login
Close
Inloggen

Werkgevers

Werving en Selectie:

Hunter Select is het recruitmentbureau voor HBO/WO-professionals in Noord-Nederland.
Wij werven en selecteren al ruim 25 jaar de beste kandidaat bij de invulling van HBO en WO banen. Wij zijn goed in het vinden van professionals in alle vakgebieden. Hunter Select beschikt over een excellent netwerk van ervaren kandidaten. We kijken kritisch wat nodig is. Met een zorgvuldige inventarisatie komen we tot een goed functieprofiel. Onze persoonlijke benadering en ons kritisch oog in onze interviews leidt tot een selectie van de beste kandidaten.

Wilt u uw vacature speciaal uitgelicht zien? Wij kunnen ook van uw vacature een video maken. Klik hier voor een voorbeeld.  

Executive Search:

Hunter Select is het adviesbureau voor Executive Search in Noord-Nederland. Wij adviseren al ruim 25 jaar werkgevers op het gebied van de werving en selectie van kandidaten voor een senior (management) positie. Dit betreft een vast dienstverband met een jaarsalaris van 100.000 euro of meer. Werving en Selectie van de juiste kandidaat is van uiterst strategisch belang en zal het succes van uw organisatie beïnvloeden in de directe toekomst.

Selectie Assessments:

Kandidaten worden met name geselecteerd op hun potentieel. Kennis en ervaring zijn belangrijk, echter voor succes in een toekomstige functie is de persoonlijkheid doorslaggevend. Hunter Select werkt met hoogwaardige selectie-assessments om toekomstig gedrag te voorspellen in een specifieke baan en omgeving. Zo geven wij organisaties inzage om de juiste afwegingen te maken in selectiebeslissingen.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement